Mummodiskon olohuone -toteutukset jatkuvat 18.11. klo 13-14:30, kun Harrin tutut runotuokiot tuovat runoutta ja romantiikkaa kotikatsomoihin rakkauden teemalla. Voit lähettää Harrille halutessasi oman runosi tulkittavaksi tähän suoraan lähetykseen, jossa runouden keinoin puetaan erilaiset ajatukset / tunteet sanoiksi. Harri lausuu klassikko rakkausrunoja oman tuotantonsa lisäksi. Runojen jälkeen Harri Hertell ja Anna Uusiheimala, Onnenkeksi -yrittäjä ja rakkauden kaikkitietävä, keskustelevat rakkaudesta, runoista ja runojen tulkinnasta!

Lähetyksessä arvotaan kaksi Onnenkeksi Love edition -boksia kaikkien runon lähettäneiden kesken!  

LÄHETÄ OMA – / TOIVERUNOSI HARRILLE

Oman rakkausrunotoiveesi tai oman rakkausrunosi voit lähettää etukäteen Harri Hertellille sähköpostiosoitteeseen: harri.hertell@gmail.com maanantaihin 16.11. mennessä. Otsikoithan viestisi RAKKAUSRUNO. Runot tulee toimittaa viestin liitetiedostona doc- tai pdf -muodossa. Voit lähettää runon myös allaolevalla lomakkeella.

Runot julkaistaan Onnnenkeksi.fi  “Rakkausruno -blogissa”, joten laita runosi yhteyteen myös nimesi tai nimimerkkisi ja lähettämällä runon suostut sen julkaisuun.

Mummodiskon olohuoneessa / Harri Hertell, lavarunous -lähetystä pääset seuraamaan suorana Facebook-live lähetyksenä Mummodiskon facebook-sivulta: https://www.facebook.com/mummodisko.

”Ruudun takaa, mutta yhdessä!”

Tervetuloa!️ 

Tapahtuman mahdollistavat: Mummodisko ja Onnenkeksi