Joni Tammisalo

Ohjelma-asiantuntija, Mummodisko

Olen koulutukseltani geronomi (vanhustyö) AMK, ja opiskelen parhaillaan työni ohessa Metropolia Ammattikorkeakoulun täydennyskoulutusohjelmassa ”Terapeuttinen näkökulma asiakasymmärrykseen”.

Olen perustanut Mummodisko ry:n syksyllä 2017 yhdessä opiskelutoverini Mikko Haapalaisen kanssa, ja nyt työskentelen ohjelma-asiantuntijana taustaorganisaatiossamme Phoenix ry:ssä ”Mummodisko – Iloa, ystävyyttä ja osallisuutta” -hankkeessa. Työnkuvani pitää sisällään Mummodisko-toiminnan kehittämistä, sisällön tuottamista ja viestinnän suunnittelua ja toteuttamista.

”Ei se mitä emme pysty tekemään, vaan se miten sen pystymme tekemään.” 

Olen taivaanrannan maalari, jonka pää roikkuu pilvissä leveän hymyn kera. Jalkani hipovat maata horisontin värjäytyessä erilaisten haaveiden ja toivon sävyjen kera. Haluan, että kohtaamiset kanssani kaikuvat muistoissa naurua, ja muistijäljeksi piirrämme yhdessä jaetun ilon koordinaatit. Tavoitteeni on saavuttaa kollektiivinen osallisuuden kokemus erilaisten yksilöiden välillä, ja täyttää jonain päivänä Hartwall Areenan katsomot juhlimaan Suomen suurinta Mummodisko-tapahtumaa. Minulle sydämen asia on saavuttaa onnistunut kohtaaminen jokaisen tapaamani ihmisen kanssa. 

”Kahvi on luovuuteni lähde, ja jos ikinä otan tatuointia, niin se tulisi olemaan Mummodiskon logo!”