Mummodiskon videot

Mummodiskon historian katsotuin video on tässä: ASMR SUOMI. Tuija Piepponen johdattelee aistimusten saloihin. Asiasta löytyy useampi video alapuolelta. Arja Jämsen on kirjottoittanut aiheesta kiinnostavan artikkelin. Se löytyy tämän linkin takaa.

Mummodisko Youtubessa

Mummodiskon Youtubessa on vieraillut lukuisia tähtiä. Tuija Piepponen saa vieraat avautumaan vanhoista muistoista ja hetkistä. Vieraana nähdään mm. Eija Ahvo, Aira Samulin ja Hunksit!

Eija Ahvo - "Mistä kaikki alkoi?"

Tuija Piepposen vieraana on näyttelijä, ääninäyttelijä ja laulaja Eija Ahvo. Kuopissa 1950-luvun alussa syntynyt monilahjakkuus käy lämminhenkisellä videolla lävitse elämän vaiheita. Vaikka naurunremoilta Tuijan seurassa ei voi välttyä, käydään videolla lävitse myös elämän haasteellisia puolia.

Julkaistu: 13.1.2021, Pituus: 15:48

Eija Ahvo - "Mitä vapaaehtoistyö on sinulle antanut?"

Toisessa osassa Eija Ahvo pureutuu vapaaehtoistyöhön ja sen merkitykseen elämässä. Eija on tehnyt arvokasta työtä mm. Unisefin parissa. Laulaja tiivistää auttamisen ja työnsä kauniisti yhteen: ”On hienoa, jos maailmaa voi parantaa laulamalla”

Julkaistu: 20.1.2021, Pituus: 11:50

Eija Ahvo - "Mikä on tämän päivän vanhuskuva?"

Kolmannesssa osassa Eija Ahvo ja Tuija Piepponen puhuvat suomalaisesta vanhuskuvasta ja sen muutoksesta. Jaksossa pohditaan myös terveyden suhdetta vanhuuteen. 

Julkaistu: 27.1.2021, Pituus: 15:18

Katso video

RAKKAUSTOHTORIT - Tuija Piepponen & Meiju Suvas!

Laulalaja, näyttelijä ja lauluntekijä Meiju Suvas keskustelee Tuijan kanssa tunteesta joka vie monet mennessään: rakkaudesta. Tykkääkö Meiju olla suhteessa enemmän liki vai antaa toiselle tilaa? Sekin asia selviää jaksossa. 

Julkaistu: 14.2.2021, Pituus: 12:05

Katso video

Hunksit ja erotiikan maailma

Matias Starmans ja Ville Erola ovat Hunkseja. Tuija Piepponen laittaa eroottiset tanssijat tiukkojen kysymysten ääreen. Jaksossa kurkistetaan myös Ville paidan alle. Mitäs rinnassa lukeekaan?

Julkaistu: 31.3.2021, Pituus: 15:45

Ryhdy Mummodiskon kirjekaveriksi!

Kirjekaverina saat uutta tietoa tulevista tapahtimista enintään pari kertaa kuukaudessa. Kirjoita alla olevaan kenttään sähköposti-osoitteesi.